Succesvolle Plus wandeldag vanuit Zaffelare

Geschreven door op 25-10-2012

Op 21 oktober organiseerde Plus Magazine (het life-style magazine voor jongeren boven de 50 jaar) in samenwerking met de wandelsportfederatie Aktivia voor het vierde opeenvolgende jaar een Plus wandeldag.  Uitvalsbasis vormde ditmaal het provinciaal domein Puyenbroeck, waarbij in het kader van de Week van het Bos, men kon deelnemen aan een mooie natuurwandeling doorheen het domein. 

 

Niettegenstaande het kille en mistige herfstweer presenteerden de eerste gegadigde deelnemers zich reeds vroeg in de ochtend. Hierop zouden de gewone stappers , de fervente of ervaren wandelaars alsook beginners (waaronder bijzonder veel abonnees van Plus-Magazine ) zich maar blijven aanmelden aan de inschrijvingsbalie.  

 

Voorzien van de nodige informatie en het verrassend PLUS-goodiebag pakket ontdekten ze de mooiste plekjes van Zaffelare en het provinciaal domein.  Elke deelnemer kon bovendien een kijkje nemen in MOLA , het provinciaal molenmuseum. De verrassende dynamische tentoonstelling waarin de techniek van de molen, de geschiedenis van de Vlaamse staakmolen en de toekomst van hernieuwbare energie centraal staan kon alvast op veel bijval rekenen bij menig wandelaar.  Ook het traject langsheen Puyenbroeck vormde de moeite. De herfstschakeringen kleuren en geuren immers momenteel op hen allermooist. 

 

Ondertussen werd door menig deelnemer gretig gezocht naar de diverse oplossingen van de PLUS- & AKTIVIA vragenlijst waarbij diverse mooie prijzen mee te winnen waren. Of tegen gunstige tarieven diverse kledij en wandelattributen kon worden aangekocht aan de Aktivia webshopwinkel. Menig wandelaar waagde zich tevens aan een kleine initiatie GPS-wandelen, een initiatief van de AKTIVIA sporttechnische cel i.s.m. de Oost-Vlaamse bestuurskern. 

 

Uiteraard niks anders dan tevreden gezichten zowel bij deelnemers als organisatoren , want eenmaal terug aangekomen in Zaffelare kon men de honger stillen door aan te schuiven aan de lunch , zich te goed te doen aan een verwenkoffie of een frisse pint.

Geniet mee van enkele sfeerbeelden :

ONZE
PARTNERS

Webdesign by digicreate