Padstappers stapten het winteruur in ...

Geschreven door op 29-10-2012

De herfst is inmiddels al enige tijd in het land, eind oktober is tevens het tijdstip waarbij we onze klok een uur terugdraaien.  Voor de Padstappers Geraardsbergen het ideale ogenblik om er een Winteruurtocht vanuit deelgemeente Overboelare te organiseren.

 

Ditmaal hadden de Padstappers hun stekje gevonden op de flanken van de Oudenberg, meer bepaald in zaal Sint-Bavo op de Hoge Buizemont. Van hieruit  trokken de 849 wandelaars op verkenning van het nabij gelegen Boelarebos en het wat verder gelegen natuurreservaat ‘ De Rietbeemd’, beide groene pareltjes aan de Geraardsberge kroon.

   

Zoals het Padstappers betaamt waren de trajecten ook nu weer doorspekt met leuke paadjes en prachtige wegen, dat hier en daar ook een streepje modder behoort is nu eenmaal het handelsmerk van de Geraardsbergse wandelvereniging.  Zo kan een wandelaar des te meer genieten van puur natuur. 

 

Eenmaal terug in de startzaal werden alle deelnemers beloond met een paar spiegeleitjes, vers gebakken en opgediend met een sneetje brood.  Wandelaars zijn nu eenmaal levensgenieters.

Geniet mee van enkele sfeerbeelden :

* fotoreportage ( Ingrid Pannekoeke )
* fotoreportage ( Etienne Scheerlinck ) 

ONZE
PARTNERS

Webdesign by digicreate